gezellen opleiding

gezellen opleiding – 5 dagdelen

Koop nu een ticket

Ben jij klaar om het verschil te maken? Klaar met trainingen die leuke nikszeggende praatjes met veel upsell tussendoor bleken en een waardeloos certificaat als afsluiting kennen, naar een volwaardige, serviceverlenende partner in rouw, een expert op het gebied van rouw bij kinderen en iemand die jou leert hoe JIJ het kunt (en waar het voor jou ophoudt)?

Krijg jij ook de kriebels van kinderen die worden afgescheept met een halve waarheid, een ontwijkende blik of zelfs het adviseren kinderen thuis te laten tijdens een uitvaart?

In 5 dagdelen krijg je alle informatie die je nodig hebt om voortaan kinderen op alle vragen die ze hebben omtrent de uitvaart gefundeerd en waarheidsgetrouw antwoord geven, heb je geleerd niet meer te hoeven stotteren van een onverwachte vraag, weet je waar jouw verantwoording stopt, aangezien je geen hulpverlener bent, en ken je alle ins en outs van het KIDS model dat speciaal ontwikkeld is door Richard, om je beter in staat te stellen om alle aspecten in het oog te houden.

Investering: 1250 euro pp (exc BTW) – max 4 deelnemers
Ook op locatie te boeken vanaf 3 deelnemers, vanaf 3500 euro exc BTW, exc reiskosten

Koop nu een ticket

Locatie: Huize Koningsbosch, Heereweg 84, 1901ME Castricum

Richard is internationaal spreker/trainer op het gebied van kinderen en uitvaart én geestelijk vader van het uitvaartspeelgoed. Met een achtergrond als uitvaartondernemer, masterpedagoog, en als hogeschooldocent verlieskunde, psychopathologie en gastdocent rouwbegeleidingskunde, is hij tot in detail bekend met de uitvaartbranche en al haar facetten.

Koop nu een ticket