Gezel

Tijd voor ontwikkeling, voor concrete plannen!

In een groepje van 4 mensen gaan we 5 keer een dagdeel aan het werk. Daarin werk je uiteraard aan je eigen plannen, maar je inspireert tegelijkertijd ook de anderen.
Ik sta in voor de kwaliteit, de veiligheid van je ideeën en brainstorms, en voor de input van de andere deelnemers.

Inhoud bijeenkomsten (4 uur per bijeenkomst):

  1. Specialisme. Vandaag staat in het teken van je specialisme. Wat is jouw unieke kracht, welke doelgroep wil je daarmee bereiken, hoe bereik je die?
  2. BoodschapWat doe je, waarom doe je dat, voor wie doe je dat
  3. Communicatie. Komt de boodschap over die ik wil delen? Is mijn boodschap op alle kanalen die ik inzet overeenkomstig met elkaar?
  4. DelenHoe deel ik mijn boodschap? Welke kanalen zet ik in, waartoe zet ik die in, hoevaak deel ik iets op welk kanaal, met welk doel doe ik dat?
  5. Doorzetten. Hoe zorg ik ervoor dat ik de ingeslagen weg gedurende vier maanden kan doorzetten? Zonder focus te verliezen, zonder afleiding, werken aan het pad dat ik op dit moment ingeslagen ben.

Bijeenkomst gemist?

Geen probleem. Als je van tevoren hebt aangegeven dat je een bijeenkomst mist, wordt die bijeenkomst opgenomen. Je krijgt dan toegang tot het mediabestand, zodat je de inhoud van die dag kunt implementeren.*
Ook maken we een Skype afspraak om die bijeenkomst in te halen.*
Verder heb je in de besloten Facebookgroep alle mogelijkheden om je vragen te stellen aan de andere deelnemers.

Hoe werkt het?

We hebben altijd vooraf een individueel kennismakingsgesprek. Dat is gratis, op een locatie naar keuze (in Nederland). In dit gesprek geef ik een aantal tips en neem ik een aantal zaken met je door die me zijn opgevallen.

Daaropvolgend kun je een individuele afspraak maken voor een vervolggesprek (€30,- + reiskosten). Aan het eind van dit gesprek besluiten we of we met elkaar doorgaan of niet. Gaan we door, ga je op de wachtlijst tot er 4 personen in de groep zitten.

Investering

€3000 voor de 5 bijeenkomsten.
Eventueel is het Gezel traject ook in delen te betalen; je betaalt dan €650 voorafgaand aan iedere geplande bijeenkomst.