Veelgestelde vagen

 • Waarom zit er geen bouwtekening bij het uitvaartspeelgoed?
  1. Ik heb ‘last’ van iemand die mijn producten na probeert te maken. Ik wil diegene het niet te makkelijk maken, door de tekeningen aan te leveren.
  2. In de samenwerking die ik heb, is afgesproken dat ik geen bouwtekeningen lever.
 • Wat nu als het product dat ik heb gekocht, uit elkaar ligt?
  Je kunt foto’s vinden, waarop te zien is hoe het product in elkaar hoort te zitten. Als dit je niet lukt, mag je het opsturen; ik zet het dan in elkaar en stuur het naar je terug.
 • Ik zie bij een product ‘0 op voorraad’ staan. Toch wil ik het hebben. Wat nu?
  Je kunt ze gewoon bestellen. Ik bestel dan voor jou de spullen. Dat duurt gemiddeld 3-4 weken.
 • Stel dat ik een product wil aanpassen aan mijn huisstijl. Is dat mogelijk?
  In principe wel. Zo heb ik voor Dela een aula gebouwd in hun huisstijl. Wel is het zo, dat deze aanpassing ook een aanpassing in de prijs betekent. Ik reken je de prijs van het benodigde Deense speelgoed door.
 • Hoe kom je aan de prijs van het uitvaartspeelgoed?
  Uitvaartspeelgoed wordt gemaakt van origineel Deels speelgoed. Daar zit een prijskaartje in. Dat wordt doorgerekend. De marge is minimaal.
 • Is uitvaartspeelgoed het enige dat je doet?
  Nee. Naast uitvaartspeelgoed bied ik trainingen aan. Ook geef ik ondersteuning aan uitvaartondernemers, psychologen, therapeuten en andere professionals in de omgang met rouwende kinderen. Daarnaast zijn er meerdere uitvaartproducten die ik ontwikkel of heb ontwikkeld, zoals een urn en een grafmonument.
 • Waarom is er geen basispakket?
  Ik bied liever een basispakket op maat aan. Dus op het moment dat je met me in contact bent, stemmen we af wat voor jou in een basispakket zou moeten zitten. Dat hangt af waarvoor je het gaat gebruiken.