leerling opleiding

Leerling opleiding – 4 uur

Koop direct een ticket

Kun je je nog herinneren dat je SOFI nummer veranderde naar het BSN nummer? Of dat de Betuweroute werd ingevoerd? Dat was 2007. Kinderen die in dat jaar geboren werden, gaan dit jaar aan de middelbare school beginnen! Zou je hen nog iets willen uitleggen over het gebruik van de strippenkaart, of laten omrekenen naar guldens als je écht wilt weten wat iets kost? Of moeten ze worden voorbereid op de 21eeeuw? En hoe zit dat dan met uitvaart en rouw? Wil je dan nog aankomen met een glaasje appelsap voor de kinderen, of na lang nadenken iets stamelen over ‘kistknoppen dichtschroeven’ als het gaat over het betrekken van kinderen bij een uitvaart?

Of ga je 4 uur investeren om een betere service te kunnen bieden. Waarmee je jouw familie beter van dienst kunt zijn. Meer kunt betekenen in je vak. Beter begrijpt waar de kinderen in jouw families tegen aan lopen. Hoe zij die uitvaart beleven. En vooral, aan de hand van een aantal échte voorbeelden van situaties leren hoe jij het verschil kunt maken.

Dát is de inhoud van deze leerling opleiding.

Koop direct een ticket

Investering: 100 euro pp (exc BTW) – max 15 deelnemers
Ook op locatie te boeken vanaf 6 deelnemers, vanaf 550 euro exc BTW, exc reiskosten. Locatie: Huize Koningsbosch, Heereweg 84, 1901ME Castricum

Richard is internationaal spreker/trainer op het gebied van kinderen en uitvaart én geestelijk vader van het uitvaartspeelgoed. Met een achtergrond als uitvaartondernemer, masterpedagoog, en als hogeschooldocent verlieskunde, psychopathologie en gastdocent rouwbegeleidingskunde, is hij tot in detail bekend met de uitvaartbranche en al haar facetten.

Koop direct een ticket