Levertijd

Je ontvangt als je besteld hebt een melding met rekeningnummer en factuurnummer. Als de betaling ontvangen is, wordt je bestelling zo snel mogelijk aan de verzenddienst overgedragen. Afhankelijk van je locatie, word je pakket na ontvangst van de betaling gemiddeld met 1-3 werkdagen in Nederland bezorgd. De gemiddelde termijn voor het buitenland is afhankelijk per land. Houdt rekening met een levertijd van ±1 week.

In het geval een betaling met iDeal, wordt je bestelling zo snel mogelijk aan de verzenddienst overgedragen. Afhankelijk van je locatie, word je pakket na ontvangst van de betaling gemiddeld met 1-3 werkdagen in Nederland bezorgd. De gemiddelde termijn voor het buitenland is afhankelijk per land. Houdt rekening met een levertijd van ±1 week.

Uitverkocht

Als een product uitverkocht is, kun je het alsnog bestellen. Houdt dan rekening met een verlengde levertijd, in verband met het verzamelen van alle benodigde onderdelen. Gemiddeld geldt bij uitverkochte producten een levertijd van ongeveer 3 weken, boven op wat hierboven bij “levertijd” vermeld is.

Nederland:               pakket €10, brievenbus €7
België:                      pakket €20, brievenbus €10
Denemarken:           pakket €20, brievenbus €10
Duitsland:                 pakket €20, brievenbus €10
Frankrijk:                  pakket €20, brievenbus €10
Ierland:                     pakket €20, brievenbus €10
Luxemburg:              pakket €20, brievenbus €10
Verenigd Koninkrijk: pakket €20, brievenbus €10

Alle pakketverzendingen worden verzekerd verstuurd.

Andere landen zijn op aanvraag beschikbaar. Je stuurt dan een mail met wat je wilt bestellen, dan ga ik opvragen wat de verzending naar jou zou kosten en vervolgens ontvang je een offerte.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Contact

Klik hier voor vragen of om contact op te nemen.